Ostrichoo - Over ons

Bezoek onze e-bike website.

Bezoek onze medische website.

Zeno
Producten
Accessoires
Support
Over ons
Winkels

Over onsHet verhaal achter de e-bikes van Ostrichoo is er niet een van wonderlijke anekdotes en niet een speciaal gedachtengoed die van generatie op generatie wordt overgedragen. Nee, het verhaal achter Ostrichoo is veel simpeler dan dat. Het verhaal begint niet zo heel lang geleden, met een Nederlandse jongen die zag dat dingen beter konden in de wereld van de e-bike. Veel beter. 


Hipper, stoerder en stijlvoller

Iedereen heeft ze wel eens zien rijden: e-bikes. Misschien heb je er zelf wel eens op gezeten. Maar zeg eens eerlijk: waarom heb je hem niet gekocht? De hoge prijs van een e-bike is een heel belangrijke reden waarom maar weinig jongeren een e-bike kopen. Maar dat niet alleen. Kijkend naar alle e-bikes vond de oprichter van Ostrichoo (Michael Hu) dat er aan het uiterlijk van de e-bikes ook dringend wat moest veranderen. De e-bike kon makkelijk hipper, stoerder, stijlvoller gemaakt worden. En zo ontstond de droom om een e-bike te maken die toegankelijk is voor iedereen, met name voor de jongere generatie. 

Droom die werkelijkheid werd

Dromen blijven dromen zolang je er niets mee doet en dus stak Michael de handen uit de mouwen. Het bedrijf Ostrichoo werd opgericht om duurzame e-bikes te produceren, die ten opzichte van andere e-bikes: 

Langer meegaan, er veel beter uitzien én goedkoper zijn.


Een sterke e-bike accu met

garantie


Om de drie bovengenoemde punten te realiseren moesten er eerst problemen getackeld worden. De meeste problemen van e-bikes hebben te maken met de accu. De e-bike accu’s die op de meeste elektrische fietsen zit gaat slechts 1 of 2 jaar mee voordat er iets stuk gaat. Reparatie is duur en voor een nieuwe accu betaal je al snel 500 euro. Wij vonden een manier om de kwaliteit van de e-bike accu sterk te verbeteren. De accu’s van een Ostrichoo e-bike gaan niet 2 maar wel 4 jaar mee! Het opladen van een e-bike moet ook sneller kunnen dachten we... En dus zorgden we ervoor dat je onze e-bike binnen 30 minuten opgeladen hebt. Dat is nog eens wat anders dan de 5 tot 7 uur die er voor het opladen van sommige e-bikes staat! 


Geen ingewikkeld gedoe